S celostnim pristopom do pozitivnih sprememb

Strategija

Preden vam predstavimo rešitev, vedno natančno analiziramo vaše želje in zahteve. Seznanimo se s pričakovanji in potrebami vaših strank in preverimo vašo konkurenco. Vse le zato, da vam lahko ponudimo marketinško učinkovito rešitev narejeno po vaši meri.

Spletna rešitev

Če dobro poznate svoje stranke in imate posebne želje ali zahteve, vam priporočamo rešitev izdelano z našo kodo v .net. Za tiste, ki svoje stranke šele spoznavate ali pa želite bolj enostavno spletno rešitev, pa lahko izdelamo spletno stran tudi v WordPressu.

Marketing

Če se želite povzpeti na prve strani brskalnikov, bodo naši analitiki, z najnovejšimi orodji, pregledali vašo spletno stran. Nato bomo pripravili strategijo, ki vas bo najhitreje dvignila nad konkurenco. V pomoč priskočimo tudi z izvajanjem digitalnega marketinga in oglaševanja.

Študije primerov

Kako privabiti goste hotela na spletu

Kako privabiti goste hotela na spletu

Udobje in profesionalnost

ŠTUDIJA PRIMERA - HOTEL SLON

Zeos

Z mislijo na zeleno prihodnost

Osveščamo, obveščamo, združujemo

ŠTUDIJA PRIMERA - ZEOS

Kako povečati spletno prodajo

Kako povečati spletno prodajo

Preglednost in enostavnost nakupa

ŠTUDIJA PRIMERA - KOPITARNA SEVNICA

Inovacija, ki je spremenila svet

Inovacija, ki je spremenila svet

Ključ je razumljiva komunikacija

ŠTUDIJA PRIMERA - FEELIF

Mnenja strank - Špela Gorše - Hotel SlonPredvajaj

Hotel Slon

"Nad sodelovanjem s 4WEB smo navdušeni. Potrebovali smo nekoga, ki bi nam uresničil vizije in nas pri tem tudi strokovno usmerjal. Nova spletna stran je v nekaj dneh po objavi že dobila pozitivne odzive. Veliko je vredno, če imaš na drugi strani opravka s prijaznimi ljudmi in 4WEB je zagotovo takšna ekipa." (Špela Gorše)

Mnenja strank - ZeosPredvajaj

Zeos

"S prenovo naše strani smo zelo zadovoljni, saj so se na brskalnikih že pokazali prvi rezultati optimizacije. Podjetje 4WEB smo izbrali zato, ker so se od vseh ponudnikov najbolj poglobili v ponudbo, naredili raziskavo ter podali svoje predloge. So strokovnjaki, ki so zelo proaktivni in dostikrat sami inciatorji komunikacije..."  (Jan Debenjak)

Mnenja strank - Kopitarna

Kopitarna Sevnica

"Z novo spletno prodajo smo zelo zadovoljni, 4WEB so zanesljivi partnerji in zelo strokovni. V tem času, ko je spletni nakup postal naš vsakdan, je spletno trgovanje obvezna in zelo pomembna poslovna praksa. Na vaši odlični poslovni poti vam želimo vse dobro še naprej, za jubilej čestitamo in se veselimo nadaljnjega sodelovanja." (Tatjana Šinkovec)

Več o projektu

Mnenja strank - Katarina Pavšek - Feelif

Feelif

"Narediti spletno stran za naš produkt, ki je tako vsestranski, je prava umetnost. Poseben izziv je predstavljalo tudi dejstvo, da mora biti stran zanimiva videčim uporabnikom, po drugi strani pa mora biti enostavno dostopna in pregledna tudi slepim in slabovidnim. Mislim, da je 4WEB tukaj dokazal, da so pravi strokovnjaki. Z velikim veseljem smo sodelovali z njimi in jih toplo priporočamo vsem, ki želijo nekaj več." (Katarina Pavšek)

Več o projektu

Razmišljate o novem projektu?

STOPIMO V STIK