O stranki

Logotip Kopitarna Sevnica na novi spletni strani

Spletna stran Kopitarna Sevnica

 

Kopitarna Sevnica je podjetje s tradicijo, ki proizvaja in prodaja obutev za različne priložnosti.

Nova spletna stran Kopitarne Sevnica je moderna, v črno-beli kombinaciji, z nekaj toplejšimi toni.

Zahteve in pričakovanja stranke

Želeli so varno, unikatno, večjezično stran in spletno trgovino, kjer bi si uporabnik obutev lahko ogledal in naredil nakup na podlagi večih videnih reprezentančnih fotografij. Izdelke bi bilo moč filtrirati glede na različne parametre ter o njih pridobiti pomembnejše informacije - o akcijah, novih izdelkih ali o najbolj popularnih izdelkih. Stran bi jim služila tudi kot pripomoček za boljše poslovanje. Povezana bi bila s poslovnim informacijskim sistemom za vodenje poslovanja podjetij. Za potrebe marketinga so potrebovali tudi predstavitveni video.

Iskanje s filtri po spletni strani Kopitarne Sevnica

Utrinki našega dela

Izdelali smo moderno in premišljeno zasnovano spletno stran in trgovino, ki uporabniku nudi hitro izbiranje po različnih kategorijah. Stran je na voljo v slovenskem, angleškem in hrvaškem jeziku.

Pregledno postavljeni filtri omogočajo enostaven pregled želenih izdelkov, ki so na voljo.

Popusti ob artiklih so označeni estetsko in nevsiljivo.

Jasno, a nevsiljivo označeni popusti, uporabnika spodbujajo k nakupu, ki je enostaven in prijazen stranki. Stranka lahko vnese tudi kodo za popust in sporočilo za prodajalca.

Interaktivni zemljevid na spletni strani Kopitarne Sevnica prikaže lokacije trgovin po Sloveniji.

Z dodanim zemljevidom trgovin, ki se nahajajo tudi izven Slovenije, smo poudarili njihovo široko področje delovanja ter ga izkoristili za interaktivni prikaz najpomembnejših informacij posamezne prodajalne.

Fotografija trgovine

Na terenu smo posneli material, ki je prikazan na strani. Zaradi izbranih barv in fotografij obutve, ki smo jih tudi grafično obdelali, stran deluje sveže.

Video produkcijaPoglejte si video

Izdelali smo tudi reprezentančni video. Posnet material smo obdelali v skladu z zamišljenim scenarijem, ga zmontirali in opremili z zvokom in glasbo.

 

Povezava spletne strani Kopitarna Sevbnica z ERP sistemom

Spletno trgovino smo povezali z ERP sistemom in poskrbeli za hitro delovanje. Tako smo omogočili boljšo uporabniško izkušnjo, stranki pa uspešnejše in lažje poslovanje.

Logotip Kopitarne Sevnica, za katero smo izdelali spletno trgovino

Kopitarna Sevnica

"Z novo spletno prodajo smo zelo zadovoljni, 4WEB so zanesljivi partnerji in zelo strokovni. V tem času, ko je spletni nakup postal naš vsakdan, je spletno trgovanje obvezna in zelo pomembna poslovna praksa. Na vaši odlični poslovni poti vam želimo vse dobro še naprej, za jubilej čestitamo in se veselimo nadaljnjega sodelovanja." (Tatjana Šinkovec)

Razmišljate o novem projektu?

STOPIMO V STIK