O stranki

Študija primera Hotel Slon. Logotip Hotela Slon.

Spletna stran Hotela Slon

Hotel Slon ima pestro ponudbo. Oddajajo sobe počitniškim in poslovnim gostom, nudijo pa tudi konferenčne in gostinske storitve.

Zasedli smo drugo mesto na tekmovanju Netko za najboljšo spletno stran v kategoriji Naj spletna stran za turizem, dogodke ali prosti čas.

Netko 2023

Da delamo dobro, poleg naših strank pričajo tudi priznanja. Z veseljem z vami delimo novico, da je naša spletna stran, ki smo jo naredili za Hotel Slon, na tekmovanju Netko prejela drugo nagrado v kategoriji Naj spletna stran za turizem, dogodke ali prosti čas.

Nova, moderna in topla spletna stran Hotela Slon

Zahteve in pričakovanja stranke

Največja želja stranke je bila, da ima svojo rezervacijsko platformo. S tem bi dosegli večjo neodvisnost in fleksibilnost. Želeli so, da bo stran združevala vse informacije iz njihove ponudbe in da bo tudi v angleškem jeziku. Potrebovali so hitro delujočo stran, ki bo pregledna, uporabniku prijazna ter enostavna za urejanje. Svojim gostom so želeli ponudbo sob predstaviti tudi s tlorisi. 

Spletna stran je narejena v kombinaciji zlatih in toplih barv

Utrinki našega dela

Ustvarili smo stran v slovenskem in angleškem jeziku. Kombinacija zlatih in toplih barv izžareva prestiž, hkrati pa nakazuje na udobnost bivanja in prijaznost osebja.

Informacije so razporejene v razumljivem vrstnem redu, zato je uporabniška izkušnja dobra.

Uporabnik na strani zlahka najde področje, ki ga zanima in pride do želenih informacij. Domišljeno kreirana podstran za dogodke omogoča hitro iskanje primernega prostora, za katerega lahko takoj pošlje povpraševanje. Dodali smo možnost, da lahko uporabnik označi, če naj se upošteva tudi varnostna razdalja med gosti.

Unikatne ikone prikazujejo lastnosti sob v hotelu Slon.

 K prelepim slikam sob smo dodali stilizirane piktograme pomembnejših informacij o sobi.

Na spletni strani so izrisani tlorisi sob, da si obiskovalci lažje predstavljajo, kako soba izgleda

S pomočjo pridobljenega materiala - starih načrtov, videoposnetkov novega stanja in izmer na terenu (nekateri tlorisi sob so bili predelani) smo izrisali dejanske tlorise sob z opremo, da si lahko gostje prostor lažje predstavljajo in izberejo tisto sobo, ki najbolj ustreza njihovim željam.

Povezava strani Hotel Slon z rezervacijsko platformo

Spletno stran smo povezali z rezervacijsko platformo, tako da lahko obiskovalci strani že na strani Hotela Slon naredijo rezervacijo.

Mnenja strank podjetja 4WEB - Špela Gorše, spletna stran Hotel SlonPredvajaj

Hotel Slon

"Nad sodelovanjem s 4WEB smo navdušeni. Potrebovali smo nekoga, ki bi nam uresničil vizije in nas pri tem tudi strokovno usmerjal. Nova spletna stran je v nekaj dneh po objavi že dobila pozitivne odzive. Veliko je vredno, če imaš na drugi strani opravka s prijaznimi ljudmi in 4WEB je zagotovo takšna ekipa." (Špela Gorše)

Razmišljate o novem projektu?

STOPIMO V STIK