O stranki

Logo Feelif

Spletna stran Feelif

Startup Feelif je podjetje, ki je lansiralo istoimenski veččutni in inkluzivni produkt, s pomočjo katerega tudi slepi in slabovidni lahko občutijo in prepoznajo digitalne grafične vsebine. Aplikacija Feelif je, med drugim, postala najboljša digitalna rešitev na svetu v kategoriji Inkluzija&Opolnomočjenje in prejela naziv WSA Global Champion 2019.

Nova spletna stran Feelif

Zahteve in pričakovanja stranke

Ker gre za inovativno in veččutno tehnologijo, je bil njihov največji izziv, kako jo predstaviti uporabnikom strani. Drugi velik izziv je bil predstaviti številčne in raznolike ovire, ki jih produkt rešuje. Zaradi poslovanja s tujino so potrebovali tudi različne plačilne sisteme. Stran, ki mora biti dostopna tudi slepim in slabovidnim, so potrebovali v slovenskem in angleškem jeziku.

tehnologija Feelif

Utrinki našega dela

Za podjetje Feelif smo razvili aplikacijo, ki prepozna dotik na točno določenem mestu zaslona in omogoča, da se grafična vsebina, ki se nahaja pod prstom, odzove z vibracijo, govorom in zvokom in tako prispevali k prejetemu nazivu najboljša digitalna rešitev na svetu.

Feelif aplikacija

Poleg krovne aplikacije smo za Feelif razvili več poučnih aplikacij, aplikacij za vsak dan in iger za slepe in slabovidne.

Felif v muzeju

Za podjetje Feelif smo razvili posebno aplikacijo, s katero lahko videči, brez programskega znanja, izdelujejo veččutne vsebine, dostopne tudi slepim in slabovidnim. Omogočili smo tudi prikaz veččutnih Feelif vsebin na velikih zaslonih na dotik.

Feelif aplikacija

Za boljšo predstavitev Feelif tehnologije smo izdelali igrico Feelif's World, kjer uporabnik, le s pomočjo različnih vzorcev vibracij, predvidi smer umika v kar 8 različnih smeri. Aplikacijo lahko prenesete iz Google Play. 

Feelif aplikacija

Da bi Feelif veččutno tehnologijo približali tudi videčim, smo razvili poučno vsebino Feelif Rimljani. Nad njo so bili navdušeni tudi učitelji. Aplikacijo lahko prenesete iz Google Play.

Feelif platforma je narejena v večih jezikih

Za potrebe deljenja, prodaje in vnosa Feelif vsebin smo izdelali Feelif Platformo, do katere imajo dostop Feelif uporabniki po celem svetu. Feelif je namreč na voljo kar v 7 jezikih.

Feelif CRM

Spletna stran, ki smo jo izdelali, natančno ve iz katere države prihaja uporabnik in zato lahko prikazuje cene produkta v različnih valutah. Trenutno je spletna stran na voljo v angleškem in slovenskem jeziku. Vendar pa CMS, ki smo ga razvili v naši kodi, omogoča enostavno dodajanje novih jezikov, v kolikor bi podjetje to v prihodnosti potrebovalo.

Inovativna metoda plačevanja

Uporabniki lahko na spletni strani za plačujejo z uporabo različnih plačilnih sistemov. Kot prvi v Sloveniji smo za njih vpeljali Splitit sistem, ki omogoča brezobrestno obročno plačevanje.         

Feelif video tutoriali

Dobro smo se zavedali njihovih izzivov, zato smo spletno stran skrbno načrtovali. Velik poudarek smo dali na predstavitev njihove tehnologije, za kar smo izdelali tudi scenarije, kratke animacije in posneli video vsebine.

Feelif_enostavna spletna stran

Premišljeno smo razdelali vsebine, ki jih ponujajo, tako da lahko različni uporabniki hitro najdejo tiste aplikacije, ki najbolj nagovarjajo njihovo težavo oziroma ponujajo rešitev zanjo.

Dostopna spletna stran Feelif

Stran je dostopna tudi slepim in slabovidnim, kar pomeni, da lahko skrbnik strani, pri novo dodanih slikah, doda njihove opise.

Feelif Marketing

Ker Feelif targetira tudi tuje trge, za njih izvajamo digitalni marketing, jim svetujemo pri vsebinah in pripravljamo grafični material za socialna omrežja.

Mnenja strank - Katarina Pavšek - Feelif

Feelif

"Narediti spletno stran za naš produkt, ki je tako vsestranski, je prava umetnost. Poseben izziv je predstavljalo tudi dejstvo, da mora biti stran zanimiva videčim uporabnikom, po drugi strani pa mora biti enostavno dostopna in pregledna tudi slepim in slabovidnim. Mislim, da je 4WEB tukaj dokazal, da so pravi strokovnjaki. Z velikim veseljem smo sodelovali z njimi in jih toplo priporočamo vsem, ki želijo nekaj več." (Katarina Pavšek)

Razmišljate o novem projektu?

STOPIMO V STIK