O stranki

Logotip Zeos

Zeos je družba, ki na svoji spletni strani uporabnike informira o ravnanju z elektronskimi odpadki, jih osvešča in povezuje, poleg tega pa registriranim podjetjem omogoča tudi naročilo odvoza elektronskih odpadkov in oddajanja poročil. 

Spletna stran ZEOS

Prenovljena spletna stran Zeos

Zahteve in pričakovanja stranke

Stranka je imela več spletnih strani, ki jih je želela združiti v eno. Na novi strani je želela jasno izraziti svoje poslanstvo in informacije za uporabnike. Uporabniki bi na strani lahko poiskali lokacije, kjer lahko oddajo elektronske odpadke, poiščejo serviserje ali rabljeno elektronsko opremo. Svoje stranke so želeli podučiti koliko CO2 se zmanjša v ozračju in koliko prihranijo ob pravilnem ravnanju z odpadki.

Unikatne ilustracije za spletno stran Zeos

Utrinki našega dela

Izdelali smo reprezentančno spletno stran, ki, z ljubkimi in gibljivimi ilustracijami, nagovarja tudi mlajše uporabnike, saj smo med raziskovanjem njihove dejavnosti in obstoječih dokumentov izvedeli, da veliko sodelujejo tudi s šolami.

Uporabniška izkušnja na spletni strani Zeos

Preko dobro premišljenega žičnega diagrama smo uspeli zajeti vse obstoječe spletne strani in združiti vsebine, tako da se med seboj smiselno povezujejo.

Interaktivni zemljevid Zeos

Uporabnik lahko na strani, preko interaktivnega zemljevida, filtrov in jasnih gumbov hitro dostopa do želenih informacij. Interaktivni zemljevid je uporabljen tudi kot razlaga ciljev posamezne interakcije. 

Poglejte si zemljevid zbirnih mest

Kalkulator Zeos

Na strani smo kreirali tudi kalkulator, kjer lahko vsakdo, na interaktiven in zabaven način, z izbiro aparata, izračuna prihranek v denarnici in zmanjšano količino CO2 v ozračju.

Preizkusite kalkulator

B2B poslovanje Zeos

Stran je namenjena tudi B2B strankam, ki se v spletni portal družbe ZEOS prijavijo s svojim uporabniškim imenom in geslom ter dostopajo do različne dokumentacije.

Mnenja strank podjetja 4WEB - Jan Debenjak, spletna stran ZeosPredvajaj

Zeos

"S prenovo naše strani smo zelo zadovoljni, saj so se na brskalnikih že pokazali prvi rezultati optimizacije. Podjetje 4WEB smo izbrali zato, ker so se od vseh ponudnikov najbolj poglobili v ponudbo, naredili raziskavo ter podali svoje predloge. So strokovnjaki, ki so zelo proaktivni in dostikrat sami inciatorji komunikacije..."  (Jan Debenjak)

Razmišljate o novem projektu?

STOPIMO V STIK