Vsakič, ko prenovimo spletno stran ali spletno trgovino, se veselimo skupaj z našo stranko, saj vemo, da ji bo prenovljena spletna stran dobro služila še vrsto let.

Po nekaj letih uspešnega poslovanja naše stranke s prenovljeno spletno stranjo letos delamo raziskavo o uspešnosti prenove. Tokrat v proces analize uspešnosti vključujemo tudi vas. Katera stran izmed dveh prikazanih vam je bolj všeč; stara ali nova.

Če je tudi vam bolj všeč prenovljena spletna stran, potem spadate med večino, tako kot tudi naša stranka Toper, ki je o nas povedala tole:

"Osebje iz strani 4WEB-a je bilo zelo profesionalno in odzivno. Naša nova spletna stran je sedaj zelo lepa in funkcionalna. Priporočamo njihove storitve."

Sara Stepanjan, Toper d.o.o. 

{"mailId": 74214, "title": "Spletna stran pred in po prenovi", "subtitle": "Anketa", "options": [{"link": "POVEZAVA_1", "label": "Bolj mi je všeč stara spletna stran", "image": "/upld/xl/516/stara-spletna-stran.webp", "votes": 1}, {"link": "POVEZAVA_2", "label": "Bolj mi je všeč nova spletna stran", "image": "/upld/xl/517/nova-spletna-stran.webp", "votes": 400}]}

Razmišljate o novem projektu?

STOPIMO V STIK