Prostor Edvard, na Igriški ulici 5 v Ljubljani, je bil 30.3. zapolnjen s smetano digitalcev, ki smo nestrpno pričakovali razglasitev najboljšega izmed treh finalistov v vsaki, izmed osmih kategorij.

Poleg tekmovalcev in organizatorja, se je dogodka udeležila tudi ministrica za digitalno preobrazbo, ga dr. Emilija Stojmenova Duh. Društvo Svetloba, ki sta ga predstavljali predsednica društva ga Mihaela Gorše in aktivna članica, ga Jera Rak, so bili častni gosti ter dobitniki sredstev, zbranih s prijavninami na tekmovanje. Osrednja tema je bila namreč ozaveščanje o problemih, s katerimi se srečujejo slepe in slabovidne osebe na internetnih straneh. S prejetimi sredstvi bodo "lahko ozaveščali o boleznih oči, svojim članom nudili IKT podporo, šoloobveznim pretvorili učna gradiva v Braillovo pisavo in jim nudili individualno psihosocialno pomoč".

S ponosom lahko oznanimo, da je naša digitalna agencija 4WEB prišla med finaliste za izdelavo najboljše spletne strani za turizem, dogodke ali prosti čas - hotelslon.si, ter za las zgrešila prvo mesto in se na koncu uvrstila na odlično 2.mesto

Direktor podjetja 4WEB, g Željko Khermayer je, kot eden izmed žirantov, podelil tudi nagrado za Naj spletno stran za otroke in mladino.

Uradni del se je zaključil z odlično pogostitvijo in druženjem ob glasbi.

 

Razmišljate o novem projektu?

STOPIMO V STIK