Razvijamo zahtevne aplikacije po vaših željah. 


Imate specifične želje ali idejo in potrebujete lastno aplikacijo? Kos smo vsakemu izzivu, na podlagi naših bogatih izkušenj na vseh področij, pa vam po potrebi tudi svetujemo. Naše aplikacije so premišljene, enostavne za uporabo, odlično delujoče in učinkovite.

Feelif

Aplikacija omogoča slepi ali slabovidni osebi, da s pomočjo vibracij in zvoka zazna kaj se nahaja pod njenim prstom.

Slepa ali slabovidna oseba lahko na Feelifu čuti različne oblike (kvadrat, trikotnik, krog, srce, hišo, drevo,...), prepoznava geometrične funkcije, riše, briše, čuti kaj je narisala, piše, se uči Brajice, čuti in bere interaktivne zgodbe, dostopa do digitalnih vsebin za slepe in slabovidne, se z njo uči, pošilja pošto ter igra različne igre.
pametna naprava
z aplikacijo
posebna
reliefna mreža
nepozabno doživetje
zvoka in vibracij
Aplikacija Feelif je prejela 1. mesto na Turnirju socialnih inovacij ter bila več kot 6-krat priznana tudi na evropskem nivoju.
Na Webit Festival Europe 2017 v Bolgariji v Sofiji je prejela 2. mesto izmed 2425 inovacij. Zadnji uspeh je požela na PODIM-u 2017.

Stop poslovni imenik

S pomočjo aplikacijo Stop poslovni imenik lahko spremljate vsa slovenska podjetja ali po želji le tista, ki poslujejo ali pa tista, ki so že nehala poslovati. Stop poslovni imenik je orodje, s katerim boste najhitreje našli vse osnovne podatke o podjetju in o njegovemu poslovanju.
Z aplikacijo lahko dostopate do aktualnih dražb ter sledite podjetjem v težavah.
Aplikacija omogoča tudi spremljanje borze terjatev, vpisane dolžnike, podjetja v stečaju in blokirane račune.
Aplikacija je nepogrešljiva za vse tiste, ki so del poslovnega sveta in se želijo zavarovati pred neplačniki.

CRM (Customer Relationship Management)
(s prilagoditvijo programa potrebam stranke)

CRM aplikacija služi dostopu do vseh informacij v vsakem trenutku. Aplikacija omogoča vpogled v zgodovino stranke brez dodatnega brskanja po računalniku, zapiskih ali elektronski pošti. V CRM lahko vnesete vse dodatne informacije, ki ste jih pridobili od stranke kot tudi opomnike, ki vas bodo pravočasno opozorili na vaše obveznosti. S CMR si lahko ustvarite bazo strank, ki jo po želji lahko povežete z našima drugima produktoma, ki sta namenjena SMS in Email marketingu.

The Real DBC
Real deaf blind comunicator

Aplikacija je patentirana in je namenjena gluhoslepih osebam, da lahko komunicirajo z drugimi spreko sms-a ali e-pošte, lahko pa jo uporabi tudi za branje novic. Gluhoslepa oseba s pomočjo te aplikacije lahko naredi tudi SOS klic.