Predstavimo vas v sliki. 


Izpostavimo kdo ste, kakšne so vaše kapacitete, kako delate, kakšni so vaši izdelki in storitve. S pomočjo visoko kakovostnih slikovnih tehnik vas postavimo korak bližje vašim strankam.


Fotografija pove več kot 1000 besed, zato naj bo ta dobra in prepričljiva. Vaši potencialni kupci si vas bodo želeli bolje spoznati, če jih s čim motivirate ali ste jim simpatični že na prvi pogled. Prvi vtis pa je zelo pomemben, včasih odločujoč!

Ljudje si na spletni strani najprej pogledamo slike. Tako je tudi z vašimi strankami, partnerji. Zanima jih kako izgleda vaš objekt, lokacija, ponudba, proizvodnja, velikost prostora, udobje, zasebnost, kapaciteta parkirišč, igrišča, navsezadnje tudi zaposleni itd.

Vse to ste vi.

  • Virtualni sprehodi.
  • Prostorska 3D fotografija v standardni tehniki.
  • Prostorska 3D fotografija v HDR tehniki.
  • Fotografiranje objektov, izdelkov, oseb.
  • Izdelava »image« fotografij.
Kako se »slikovno« predstavite je še posebej pomembno v primeru oddaljene lokacije storitev (npr. gostišča, turistične kapacitete, razstavni saloni), saj se ravno s sliko zainteresiranim približate in jih prepričate zakaj vas je vredno obiskati.

Vašo spletno stran poživimo s prostorskimi slikami in prostorskimi sprehodi (t.i. virtualni sprehodi). Potencialnim strankam vzpostavimo občutek kot da so že tam, pri vas.

Da vas prikažemo v najboljši možni podobi uporabimo vrhunsko, HDR tehniko fotografije, s katero tudi slabša slika postane popolna. Naj vaši izdelki in storitve zasijejo v pravi luči, s tem pa tudi vaše podjetje.