Celostna grafična podoba je obraz podjetja. 


Celostna grafična podoba (CGP) je vizualizacija vaše blagovne znamke, preko katere vas potrošniki (pre)poznajo. Grafična podoba je pravzaprav obraz vaše družbe, ki preko različnih sredstev (spletna stran, letaki, oglasi, ...) komunicira s strankami. Zato je pomembno, da je CGP zasnovan tako, da kar najbolje nagovarja ciljno skupino in je tudi širše prepoznavna.


Dodelana in profesionalna podoba podjetja prinaša dodano vrednost vašim izdelkom in storitvam. Vrhunska CGP prinaša prepoznavnost, ugled in konkurenčno prednost ter nedvomno vpliva na poslovne rezultate.
  • Vrhunsko oblikovana podoba podjetja.
  • CPG za tiskane in elektronske medije.
  • Logotip, opredeljene barve in črkopis
  • Vizitke, dopisni listi, oglasi, embalaže,...

Pripravili vam bomo profesionalne celovite rešitve podobe vašega podjetja ali dejavnosti.Izdelan CGP je uporaben tako za tiskovine (plakati, letaki, dopisi, oglasi, vizitke, embalaže, kuverte, ipd) kot tudi za elektronske medije (spletne strani, oglasne pasice, ipd.). Grafična podoba je zasnovana tako, da jo lahko uporabite v barvni in monokromni različici.

Poskrbimo, da so elementi celostne grafične podobe oblikovani tako, da so primerni za najrazličnejše uporabe. Možno jih je prikazati v različnih velikostih, uporabljati na izdelkih iz različnih materialov, tiskati z uporabo štirih barv in prikazati na računalniških zaslonih.