Avtorske pravice

Vsa vsebina teh strani je v lasti podjetja 4WEB, d.o.o. Prepovedano je vsakršno prepisovanje, razmnoževanje ali drug način razširjanja teh vsebin.


Pridržki

Podjetje 4WEB, d.o.o., ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z informacijami na tej spletni strani ter ne odgovarja za njihovo točnost in celovitost. Za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh straneh, ni odgovoren nihče, ki je sodeloval pri nastanku in izdelavi spletnih strani (ne fizična, ne pravna oseba).


Varstvo osebnih podatkov

Vsebina spletnih strani domene 4WEB.si je podvržena določilom zakonodaje in predpisom s področja varovanja osebnih podatkov. Osebni podatki - kot so: ime, poštni in elektronski naslov so zasebni in zaupni. Temu ustrezno osebne podatke, ki nam jih posredujete, shranimo na varno mesto. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. 

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih boste zagotovili, ta stran lahko uporablja tehnologijo, ki dopušča zbiranje nekaterih tehničnih podatkov, kot je vaš IP-naslov. IP naslovov ne povezujemo z osebnimi identitetami, zato je vsak uporabnik anonimen.

 

Piškotki
 

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato da lahko razlikujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

O 4WEBu