Logotip je vizualni predstavnik vašega podjetja. 


Logotip je izjemno pomemben grafičen element, ki označuje podjetje ali organizacijo oz. izdelek ali storitev. Primarni namen logotipa je v tem, da si ga ljudje zapomnijo in povežejo z izdelkom. Zato mora biti logotip očesu privlačen, preprost in skladen s podobo podjetja, ki ga predstavlja.

Logotip je lahko slikovni, besedni ali pa kombinacija obojega. V vsakem primeru se je potrebno držati preprostega načela: manj je več.

Pomembno je, da ima logotip funkcijo priklica. Torej, da nas na zavednem ali nezavednem nivoju spomni na neko preteklo izkušnjo. Zaradi tega je logo pravzaprav izjemno lahek način promoviranja. Še posebej pa je kot zaščitni znak pomemben za utrjevanje že uveljavljene blagovne znamke.
  • Izdelava unikatnih logotipov.
  • Vrhunsko oblikovani logotipi.
  • Logo za podjetje, organizacijo, društvo...
  • Logotip v vektorski obliki in drugih formatih.

Logotip
oz. zaščitni znak ima zelo dolgo zgodovino. V komercialne namene pa so ga pričeli uporabljati že srednjeveški trgovci. Pomen logotipov se je še utrdil z industrijsko revolucijo in kasneje s pojavim velikih mednarodnih koorporacij.

Logotip vam bomo pripravili v vektorski obliki, ki omogoča raztezanje brez izgube kvalitete. Prav tako vam bomo logo poslali v drugih standardnih formatih (.jpg, .png, .pdf,...)